Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Selenit
Klare tanker og udrensning

Selenit tilvejebringer klarhed i sindet og udvider ens bevidsthed om selvet. Selenit bruges også til at opnå fleksibilitet til sin natur og styrke til sine beslutninger.  Læs mere
"... vi er hinandens verden og hinandens skæbne. "K. E. Løgstrup

Fysisk og kemisk

Selenit er en krystalinsk klar vandholdig gips. Den har formlen CaSO42H2O. Selenit er en blød krystal med 1,5 på Mohs skala. Det findes fra farveløst til hvide krystaller og nålelignende krystaller. Da den er blød er den tit anvendt til at lave flotte skåle, kugler, healerstave og andre figurer af.

Psykisk

Selenit giver klarhed i tankerne og flytter opmærksomheden væk fra sig selv og ud på andre.

Selenit mineralet tilvejebringer klarhed i sindet og udvider ens bevidsthed om selvet og omgivelserne. Det kan bruges til at få adgang til tidligere liv såvel som fremtidige liv. De fremtidige liv er dem, der er sandsynlige på dette tidspunkt, hvis ens fysiske liv går videre i den retning, det går nu.
Du kan tilvejebringe denne adgang ved at gnide den krystallinske struktur med en finger eller tommelfinger (ikke en fingernegl). Under denne aktiveringsproces, og når den meditative tilstand er nået, begynder de visuelle billeder. Det skal bemærkes, at adgang til fremtiden er kompatibel med livssituationer, som meget sandsynligt vil forekomme i løbet af dette liv på dette plan (igen, afhængig af den fremskridt, man vælger i løbet af sin levetid). - en vil blive præsenteret for det er blevet brugt til at mindske tilbageholdenhed og til at hjælpe en i erhvervelsen af materialistiske sygdomme relateret til erhvervslivet.

Selenit kan også hjælpe en i spørgsmål om vurderinger og kan give den krævede indsigt og forbedrede energier til at fremme retfærdighed under vurdering af tvister. Selenit er blevet brugt som et skarpt sværd af bevidsthed, og skærer gennem ubevidste antagelser og fremmer genforbindelsen mellem det bevidste jeg og den mystiker, der lever i overbevidstheden.

Selenit kan bruges til at opnå både fleksibilitet til sin natur og styrke til sine beslutninger. Det giver en mulighed for at se de indre funktionsmåder i enhver situation og forstå de overfladiske og de dybere betydninger, der ligger i samme. Krystallet giver også mulighed for at få adgang til det indre af det fysiske legeme for at forstå eksisterende forstyrrelser og give information om ”Kuren”. Selenit er tidligere blevet brugt til at justere rygsøjlen.

Når du anvender selenit til at krydse over rygsøjlen fra bunden af rygsøjlen til bagsiden af hovedet ser ud til at fjerne energiblokkeringer, mens det at køre i den modsatte retning ser ud til at glatte strømmen af energi.
Selenit er også tidligere blevet brugt til at korrigere forstyrrelser og deformiteter i knoglesystemet og til at stabilisere epileptiske lidelser. Det er også blevet brugt til at forlænge levetid.

Vibrerer til tallet 8
Astrologisk stjernetegn: Tyr

Selenit anses som en særdeles effektiv krystal til at rense andre krystallers energi op med.

Oprindelse

Chile, Marokko, Mexico, Polen, Rusland, Tyskland, USA, Østrig. Den har sit navn efter måne-gudinden Selene

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om angelit.dk

angelit.dk er en informationsside hvor viden om angelit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis angelit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe angelit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsebetingelser