Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Krystal healerstave

Healerstave anvendes i det psykiske felt til at rengøre aurafelter og energicentre og bringe guddommeligt lys ind. I det fysiske arbejde anvendes de til massage og akupressur.  Læs mere
"Intet menneske må bruge et andet menneske udelukkende til sit eget formål."K. E. Løgstrup
Arbejdet med og anvendelsen af healerstave i det psykiske felt er en intuitiv og inspirativ disciplin. Alle har talentet iboende, men få formår at oparbejde den indføling, der skal til, for at arbejde i og med en andens energifelt. Med healerstaven fokuseres og justeres personens energifelt. Det er ønsket at kvaliteten af krystallet, personens energifelt og det universelle felt kan bringes i arbejde.

Når healerstave anvendes til akupressur så er princippet at man trykker med healerstaven der hvor musklerne er overspændte eller der hvor det gør ondt. Efter en tid, vil spændingen aftage helt eller delvist.

Massage med store massagekrystaller er direkte overførsel af krystallens energi til klientens energifelt og fysik. Rosakvarts som massagesten er opløser mere end blot fysiske spændinger. Dens milde kærlighedsenergi blødgører og de følelsesmæssige og mentale spændinger.

Om angelit.dk

angelit.dk er en informationsside hvor viden om angelit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis angelit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe angelit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsebetingelser