Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Penduler

Et pendul er typisk en sten eller krystal, der hænger for enden af ​​en streng eller kæde. Pendulet bruges som en måde at få åndelig og materiel indsigt på. Traditionelt blev pendulering anvendt til at lokalisere skjult vand, mineraler og andre skjulte genstande under jorden.
 Læs mere
"Tag højde for at storslået kærlighed og store bedrifter involverer store risici"Dalai Lama
Ved pendulering forbinder vi os til vores ubevidste sind, så når vi stiller et spørgsmål, reagerer vores ubevidste sind ved at påvirke nerveenderne i vores fingre, hvilket får pendulet til at svinge som svar. Med andre ord udtrykker vores krop udad vores indre viden.

Når du skal vælge det rette pendul så tænk over, hvilken type materiale eller krystal du gerne vil have dit pendul i.

Om angelit.dk

angelit.dk er en informationsside hvor viden om angelit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis angelit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb angelit som krystal julegave

Vær i god tid når du skal købe krystaller og angelit som julegaver i 2022. Det giver dig en december fuld af nydelse og ikke mindst fri fra stress og juleræs. angelit er blevet en udsøgt og efterspurgt vare i de seneste år. Julegaver købt hos hjertechakra.dk støtter beskæftigelsen hele året rundt i verden. Læs mere om angelit på https://www.hjertechakra.dk/collections/penduler

Når du køber en krystal i julegave til en du holder af, så giver du en julegave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel julegave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at angelit er en yderst bæredygtig julegave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre juleaften 2022 til en krystal jul, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med ved julebordet som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe angelit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser